Odovzdanie kompaktného traktora Antonio Carraro Tigre 3800

Stredisko BISO Hurbanovo

odeslat přátelům
autor: Editor
publikováno: 14.12.2023

V súčasnej dobe, keď moderné poľnohospodárske technológie tvoria neoddeliteľnú súčasť efektívneho hospodárenia, je kúpa nového stroja dôležitým rozhodnutím pre každého poľnohospodára.

Sme veľmi radi, že sme mohli na našom stredisku v Hurbanove odovzdať do prevádzky ďalší kompaktný traktor s jedinečným dizajnom. Ak hľadáte aj vy spoľahlivý a výkonný traktor, Antonio Carraro Tigre 3800 od BISO by mohol byť tým správnym riešením pre Vás.

Antonio Carraro, predstavuje Tigre 3800, stroj, ktorý prináša novú úroveň efektívnosti a výkonu. S modernými technológiami a inováciami je Tigre 3800 navrhnutý tak, aby uspokojil aj tie najnáročnejšie požiadavky súčasných poľnohospodárov.

S výkonným motorom poskytuje Tigre 3800 dostatočný výkon pre rôznorodé úlohy na farme. Spoľahlivosť je kľúčovým prvkom, ktorý zabezpečuje minimálne výpadky a maximálnu efektívnosť práce.

Ak váhate medzi nákupom nového alebo použitého traktora, BISO je spoľahlivým partnerom na ceste k optimálnemu poľnohospodárskemu vybaveniu. S dlhoročnými skúsenosťami a profesionálnym prístupom Vám pomôžeme nájsť ideálny stroj pre vaše potreby.

Neváhajte nás kontaktovať a získajte viac informácií o Antonio Carraro Tigre 3800 a ďalších dostupných poľnohospodárskych strojoch.


Celú špecifikáciu stroja nájdete na nasledujúcom odkaze:

https://www.bisoeshop.eu/eshop/detail?code=AntonioCarraroTigre3800015B312000&c=13201

 

Václav Štursa ml.
kontaktní telefon: +420 606 183 360
email: vaclav.stursa@biso.eu

Další zajímavé články:



ANTONIO CARRARO NA CELOSVETOVEJ VÝSTAVE EIMA
Spoločnosť Antonio Carraro zažiarila na celosvetovej výstave v meste Bologna na severe Talianska. Medzi najúspešnejšie novinky sa zaradila napríklad nová rada Tora SRX 5800/6800...

Pokračování zde.



ANTONIO CARRARO TIGRE 3800F S NÁŘADÍM ZNAČKY GEO
Díky nízko položenému těžišti, pohonu 4x4 a implementované oscilační hlavy ACTIO 4 na přední nápravě se z tohoto malotraktoru stává spolehlivý pomocník do náročných terénů. Malotraktor Antonio Carraro Tigre 3800F představuje...

Pokračování zde.


JEDNODUCHÝ, ALE VÝKONNÝ TRAKTOR KUBOTA EK1-261
V zimě 2023 jsme na středisku BISO Rohovce předali zákazníkovi tento kompaktní, ale zároveň ve své řade velmi výkonný traktor Kubota EK1-261...

Pokračování zde.

 

Video



 

 

Fotogaléria

 


<< späť

 

Kontakt

BISO SCHRATTENECKER s.r.o.

stredisko Rohovce, Rohovce 290,
SK - 930 30 Rohovce,
Slovak republic.

telefon: +421 910 945 005
email: kurtiova@biso.sk

www.bisorohovce.sk

Značky, ktoré ponúkame BISO Kubota New Holland Case IH Steyr Maschio Gaspardo VIGOLO Kverneland WEAVING STRAUTMANN BARGAM WTC Písečná VAIA STOLL Olimac CIMA Antonio Carraro GOLDONI LaCruz Freilauber Agrofer Spapperi UV Boosting AGROSE KAYHAN SMS Rokycany Sukov CAST Celikel WRAG PELLENC Krone McConnel